Njoy the Music bluetooth mini speaker hard coal

Niet op voorraad
SKU
147520
DEFINITIEF UITVERKOCHT
Dit product is helaas uitverkocht en kan niet meer besteld worden.
€ 59,95
Bevrijd je muziekbeleving met de Njoy Bluetooth® mini speaker. Vergeet dat logge dockingstation en die wirwar aan kabels. Verbind de indrukwekkend kleine speaker eenvoudig met je telefoon, je tablet of een van je andere Bluetooth® apparaten en geniet draadloos van je favoriete muziek. Thuis, op vakantie of op het werk, de Njoy Bluetooth® mini speaker gaat waar jij gaat.

Het prachtige compacte ontwerp omsluit een state-of-the-art speaker waarmee iedere song klinkt zoals de artiest deze bedoeld heeft. Levendig, puur en zonder trillingen of ruis. Een absolute streling voor het oor. Dankzij het revolutionaire design levert de Njoy keer op keer diepe bassen en loepzuivere hoge tonen voor een ongeëvenaard sublieme luisterervaring. En dat alles in de palm van je hand.

Ook apparaten zonder Bluetooth® voelen zich thuis bij de Njoy. Plug je telefoon of laptop direct in met de meegeleverde kabel. Plug-and-play, zo simpel is het. Word je gebeld terwijl je muziek afspeelt? De Njoy werkt als speakerphone voor een kraakhelder handsfree gesprek. Bovendien speelt de speaker je muziek af van een micro SD-kaart en werkt de Njoy als FM radio die met één druk op de knop ingesteld kan worden. In alle rust zelf genieten van je Njoy is gelukkig ook geen probleem dankzij de koptelefooningang. Enjoy the music met de Njoy Bluetooth® mini speaker.

  • Bluetooth® connectiviteit voor het draadloze afspelen van je favoriete muziek vanaf al je Bluetooth® apparaten zoals telefoons, tablets en laptops.
  • Groots geluid in de palm van je hand Verbluffend compact en ergonomisch design (afmetingen in cm: 6 x 6 x 5).
  • Speelt direct muziek af van een Micro SD-kaart FM radio, in te stellen met één druk op de knop Plug-and-play functie voor apparaten zonder Bluetooth® via meegeleverde kabel Koptelefoonaansluiting
  • Handsfree bellen via Bluetooth® of meegeleverde kabel.
  • Speelt tot maar liefst 6 uur muziek af dankzij de ingebouwde oplaadbare batterij (laadtijd: 2 uur)
  • Gewicht: 300g
  • B2B: kan geleverd worden met uw bedrijfslogo d.m.v. sponsdruk (offerte op aanvraag).
  • Overige specificaties:

Meer informatie
SKU 147520
EAN code 8718819710264
Merk artikelcode 8718819710264
Merk Njoy the Music
Materiaal Metaal
Finish Gecoat
Kleur Antraciet
Serie Mini 6.0
Hoogte 5,4 cm
Diameter 6,0 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Njoy the Music bluetooth mini speaker hard coal
Er werden nog geen reviews geplaatst voor dit artikel.