LSA

lsa

LSA International werd zo'n 40 jaar geleden opgericht in de Verenigde Staten. Door de jaren heen heeft LSA zich ontwikkeld tot een leidend merk in glasservies en glazen woonaccessoires, met een bereik van New York tot Tokio. LSA ontwikkelt producten voor de wensen en de stijl van vandaag. De focus van LSA heeft altijd gelegen op het ontwikkelen van eet- en drinkproducten vervaardigd uit glas. LSA is vooral bekend geworden om haar handgemaakte glaswerk. In de afgelopen jaren wordt ook steeds vaker gewerkt met porselein en hout. De producten van LSA zijn gebruiksvriendelijk, functioneel, stijlvol en met een hoge kwaliteit!

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. LSA schalenset Paddle 4-delig
  Speciale prijs € 19,98 Normale prijs € 39,95
 2. LSA schalenset Paddle 7-delig
  Speciale prijs € 34,98 Normale prijs € 69,95
 3. LSA Wodkaset Paddle 14-delig
  Speciale prijs € 65,00 Normale prijs € 130,00
 4. LSA ijsemmer City Bar
  Speciale prijs € 30,00 Normale prijs € 60,00
 5. LSA champagnekoeler City Bar
  Speciale prijs € 47,50 Normale prijs € 95,00
 6. LSA theelicht Disc
  Speciale prijs € 16,00 Normale prijs € 32,00
 7. LSA lantaarn Disc 24 cm
  Speciale prijs € 32,50 Normale prijs € 65,00
 8. LSA lantaarn Disc 32 cm
  Speciale prijs € 42,50 Normale prijs € 85,00

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

LSA International

LSA International wordt alom beschouwd als een van Europa's toonaangevende fabrikanten van handgemaakt glas en porselein en is een voortdurende inspiratie voor diegene die gepassioneerd zijn over het creëren van stijlvolle omgevingen voor wonen en eten. Het merk is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en wordt geleid door Creative Director Monika Lubkowska-Jonas, de nieuwste generatie van de familie Lubkowski die LSA International in de jaren zestig oprichtte.

Gespecialiseerd in glaswerk en porselein servies, een van de belangrijkste aspecten van de collectie van LSA International, gelijk aan hun opvallende ontwerpen is de handgemaakte aard van hun stukken. Door oneindig veel ontwerpmogelijkheden mogelijk te maken, wordt de collectie met de hand gemaakt en worden een aantal onderscheidende kenmerken gecreëerd die de afstanden onderscheiden van de concurrentie. Presenteren in de beste hotels, restaurants en hospitality suites over de hele wereld, LSA International's talrijke verfijnde, sprankelende en kleurrijke reeksen zijn geliefd bij iedereen.

LSA