Georg Jensen

Georg Jensen

Het Deense Georg Jensen is een absoluut begrip in de wereld van design. Opgericht in 1904, werd het merk bekend door de ontwikkeling van sterlingzilveren bestek en woonaccessoires en was hierdoor alleen bereikbaar voor de rijken der aarde. Gelukkig zijn de ontwerpen van o.a. Georg Jensen en Henning Koppel vandaag de dag verkrijgbaar in het roestvrijstaal, waardoor de produkten ook voor de moderne design liefhebbers betaalbaar is geworden. De ‘Masterpieces’ zijn de echte pronkstukken, 100% nagemaakt vanuit de originele ontwerpen. Georg Jensen heeft een breed assortiment van bestek tot decoratieve vazen en van fotolijstjes tot weerstations. Ook zijn de design kandelaars van Georg Jensen een wereldwijd begrip. De verpakking is zoals u dat mag verwachten; exclusief en stijlvol. Hierdoor lenen de produkten zich uitstekend voor het geven als (huwelijks-)cadeau of als relatiegeschenk.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De complete Georg Jensen collectie online!

Waarom zou je Georg Jensen producten tegen een hoog bedrag aankopen bij de officiële Georg Jensen shop in Denemarken en vele dagen op je bestelling wachten, als dat ook gewoon in Nederland of België kan tegen een franco waarde van slechts € 50,- en een levertijd van 1-2 dagen? 5cc biedt de volledige collectie van Georg Jensen aan en heeft een grote eigen voorraad van waaruit we vele Georg Jensen artikelen direct kunnen verzenden en de volgende dag kunnen afleveren! Mocht een artikel onverhoopt niet uit voorraad geleverd kunnen worden, dan is de levertijd ongeveer een week, afhankelijk van bestelmoment.

5cc is officieel Georg Jensen dealer sinds 2010

Uiteraard is 5cc ook officieel Georg Jensen dealer. Dat zijn we al sinds 2010. Bijkomend voordeel voor u is dat wij ook nog oudere voorraad hebben van reeds uitgelopen collectie en die u zeker niet meer op georgjensen.com zult vinden. Zo hebben we bijvoorbeeld nog van Kerstcollecties uit voorbije jaren. Misschien precies wat u zoekt als verzamelaar?

We helpen je graag bij het vinden van het juiste product. Blader rustig door onze online catalogus. Wellicht kunnen we je op weg helpen door het bieden van een overzicht van populaire categorieën, productseries en producten, gebaseerd op jarenlange ervaring en historie:

Populaire productcategoriën van Georg Jensen:

  • Georg Jensen kandelaars: hier vind je de meest uitlopende design kandelaars zoals tafelkandelaars, adventkandelaars en vloerkandelaars.
  • Georg Jensen weerstatations: wellicht minder bekend bij het grote publiek, maar de hygrometers, thermometers en barometers blijken zeer gewaardeerd door onze klanten.
  • Georg Jensen Kerstdecoratie: elk jaar komt Georg Jensen met een reeks Kerstornamenten voor decoratie in en rondom de Kerstboon (de zgn. "Christmas Collectables"). Bent u al verzamelaar?
  • Georg Jensen ThermoskannenCombineer het allerbeste van het klassieke Scandinavische design met een moderne functionaliteit en elegantie. De stijlvolle thermokannen van Gerog Jensen voegen een verfijnde lucht toe aan uw tafelblad.

Populaire productseries van Georg Jensen:

  • Georg Jensen Season: een schitterende serie van seizoenskandelaars ontworpen door topontwerpster Maria Berntsen.
  • Georg Jensen Henning Koppel: deze productserie draagt de naam van de ontwerper en biedt o.a. wandklokken, weerstations en bonbonieres.
  • Georg Jensen Christmas Collectibles: een jaarlijks terugkerende reeks artikelen voor Kerstdecoratie, met elk jaar een ander thema. Een must voor elke design liefhebber!
  • Georg Jensen Alfredo: ontwerper Alfredo Häberli heeft vele stijlvolle woonaccessoires ontworpen, waaronder decoratieve vazen, peper- en zoutmolens, karaffen en etageres.
  • Georg Jensen Cobra: Constantin Wortmann's ontwerp van de Cobra serie kreeg wereldwijde bekendheid. Naast de bekende Cobra kandelaars werden in 2014 ook prachtige tafellampen gemaakt.
  • Georg Jensen Arne Jacobsen: misschien wel de meest bekende designer voor Georg Jensen is Arne Jacobsen. De serie bestaat uit iconisch tafelbestek. 

Top 5 bestsellers van Georg Jensen:

Zoekt u een stijlvol cadeau, dan zijn deze 5 top producten onversmadelijk!

Georg Jensen zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen Georg Jensen producten zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

 

Zoekt u product van Georg Jensen dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel Georg Jensen dealer sinds 2010. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.